[sg_popup id=2]

Biz kimiz ?

Kısaca kendimizden bahsedelim

Göktürkler Otomotiv uzun yıllardır oto yedek parça ve ağır oto yedek parça sektörünün içerisindedir. Yaklaşık 30 yıllık tecrübemiz ile zaman geçtikçe kendimizi yenilemeye, tecrübe ve deneyimlerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz.

Devamını Oku »

Çalışma Politikamız

Müşteri Desteği

Hizmet vermeden önce talebinizi ve sorununu anlamak ve satış sonrasıda oluşabilecek sorunlarınız için sizlere daima destek veriyoruz.

Kaliteli Hizmet

Siz değerli müşterilerimize orjinal yedek parça satışında özenle ve titizlikle hizmet ediyor ve ihtiyacınız olan parçayı temin etmeniz için size yardımcı oluyoruz.

Güvenli Ulaşım

Satın aldığınız ürünlerin tarafınıza sağlam ve zarar görmeden ulaşması için onları özel ambalajlar sayesinde koruyor, anlaşmalı kargolarımız ile tarafınıza güvenli bir şekilde gönderiyoruz.

Satış Sonrası Destek

Satın alınan ürünlerde uyuşmazlık yada herhangi bir sorun karşısında sizi madur etmiyor, sattığımız ürünün arkasında durarak satış sonrasında da sınırsız destek veriyoruz.

Ağır Vasıta Yedek Parça


Duyurular

Yeni web sitemiz yayında!

Tarafından

Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, web sitemizi yeniledik. Firmamızla ilgili birçok bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz. İletişim bilgilerimiz…

devamını oku